Ρεαλιστές (Κρυφοί Ντετέκτιβς)

Εσείς έχετε ως έργο την αναζήτηση της πραγματικότητας. Τι συμβαίνει στο περιβάλλον, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την καταπάτηση των περιβαλλοντικών δικαιωμάτων. Θα αναζητήσετε τα περιβαλλοντικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Πάμε λοιπόν… «Πλανήτης εκπέμπει SOS», «Πλανήτης εκπέμπει SOS»!

0a99767f43b8e9cb05d07409e619327d.png

1)

Διαβάστε τις πληροφορίες που σας παρουσιάζει το WikiPedia (ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια)και αριθμήστε τα περιβαλλοντικά προβλήματα που μαστίζουν την εποχή μας.

Πάτα εδώ για να γράψεις!

2) Έπειτα δημιουργήστε έναν νοητικό χάρτη που να παρουσιάζει ένα από αυτά τα προβλήματα (Δηλαδή να έχετε ως κεντρική έννοια το πρόβλημα και να το διακτίνωσετε όπως εσείς πιστεύετε μαζί με την ομάδα σας. Μπορείτε να γράψετε τις συνέπειες, τρόπους αντιμετώπισης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και εικόνες και βίντεο.)
(για περισσότερες πληροφορίες δείτε και εδώ)

Πάτα εδώ για να δημιουργήσεις τον χάρτη!

3)

Ακούστε το τραγούδι που ερμήνευσε ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο Michael Jackson το οποίο έχει θέμα την περιβαλλοντική καταστροφή.
Δημιουργήστε και εσείς με την ομάδα σας ένα ποίημα το οποίο να έχει θέμα την οικολογική καταστροφή.

Πάτα εδώ για να γράψεις!

4)

Αυτό το βίντεο έχει φτιαχτεί με απώτερο σκοπό να αναδείξει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και στον φυσικό κόσμο.
Πιστεύετε ότι το βίντεο αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα;


Αν θέλετε μπορείτε να δείτε με την ομάδα σας αυτό το πολύ ενδιαφέρον Ντοκιμαντέρ για την οικολογική καταστροφή ‘Το ρολόι της καταστροφής’.

Μην ξεχάσετε να γράψετε τα σχόλια σας στο Blog(στην αντίστοιχη ομάδα)!!!

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License