Διδακτικές Ενέργειες
%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83.png

Νομικοί:
Εσείς θα ασχοληθείτε με τα περιβαλλοντικά δικαιώματα. Οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα προς το περιβάλλον, δικαιώματα τα οποία είναι θεσμοθετημένα και συμφώνα με τον νόμο πρέπει να είναι και απαράβατα. Η μη παραβίαση τους βοηθάει στην επικράτηση της ευημερίας.

Ερευνητές:
Εσείς είστε αυτοί που θα αναζητήσετε τις υποχρεώσεις που έχουν οι άνθρωποι απέναντι στο περιβάλλον. Οι άνθρωποι δεν έχουν μόνο δικαιώματα απέναντι στο περιβάλλον αλλά και υποχρεώσεις. Εάν υπάρξει τηρήσει αυτών των υποχρεώσεων τότε η ζωή στη γη θα γίνει σίγουρα πιο εύκολη!

Ρεαλιστές(κρυφοί ντεντέκτιβ):
Τέλος εσείς είστε αυτοί που θα αναζητήσετε τα περιβαλλοντικά προβλήματα που στερούν από τον άνθρωπο τα δικαιώματα του απέναντι στο περιβάλλον. Τα περιβαλλοντικά προβλήματα θα μπορούσαν να θεωρηθούν ‘μάστιγά’ της εποχής και δυστυχώς αν δεν αντιμετωπιστούν σύντομα τότε τα προβλήματα θα οξυνθούν ακόμα περισσότερο. Είστε έτοιμοι να τα εντοπίσετε; (Κωδική Ονομασία αποστολής: ‘Πλανήτης εκπέμπει SOS’)

Πατήστε εδώ για να ξεκινήσουμε!!

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License